Összeesküvők országa

Ha egy félfasiszta horda megtámadja az MTV székházat, kifosztja azt, megdobálja a rend őreit, felgyújtja a közeli autókat, az teljesen rendben van.- Ilyenkor tüntetőkről beszélnek és népfelkelésről. "Ez egy reakció az elnyomás ellen" -mondják ezt hülyébbnél hülyébb gondolkodók.
Azonban, ha az ezt nem helyeslők túl sokszor mutogatják eme nem túl szimpátiát keltő esemény képeit, akkor kicsit fordul a kocka: Kiderül, hogy az összes randalírozó vadállat nem más, mint a "maszopos-zsidajok" fizetett emberei...

Hogy van ez?

Ha a bíróság néhányat előzetesbe rak eme hatalmas hősök (a fizetett bérhuligánok) közül, akkor viszont megtudhatjuk, hogy Magyarországon ÁVH-s diktatúra és vérbíróság működik szeptember 18. óta.

Ha azonban egy szép őszi napon a rend, becsületükben megtaposott, provokált őrei odavernek a barikádot építő, harckocsit elkötő csürhének, sőt a velük rokonszenvező "csak éppen arrafelé sétálós áratlan bárányoknak" is oda-oda kennek, kiderül: hogy a teljes rendőrség ezen a napon járatta le magát és eddig lehetett bízni a rendőrökben, de mostantól nem.

Hogy van ez?

Ha létrejön egy nemzetiszocialista hangnemű, fröcsögő, uszító rémhírportál, amely bírókat, ügyészeket, rendőröket és politikusokat fenyeget, mindezt vállalhatatlan módon, akkor kiderül, hogy a portál mögött is "maszopos-zsidajok" állnak, sőt az is, hogy az egész nem más, mint zsidó provokáció.

Ha néhány év után eme neonyilas portált leszedik a netről, azonnal maszop-cenzúráról visít a mérsékelt-polgári-keresztény jobboldal.

Hogy is van ez?

Ha megjelenik egy betyárgatyás íjász és a randalírozó csürhe élére áll, sőt felvállalja az agressziót, ami ugye annyira nem szimpi a keresztény-polgári-hazaszerető rendes embereknek, rögtön kiderül: a pest megyei gatyalobogtató nem más, mint "az NBH embere". Fizetik őt is a maszopos zsidajok. Egyszerre a kődobókkal...

Hogy is van ez?

Ha az utcákon, demonstrációkon fröcsögve zsidózó, végső leszámolást emlegető árpádsávos, horogkeresztes, nyilaskeresztes, vagy arra megtévesztésig hasonlító szörnyemblémával ellátott, takart arcú vadállatok garázdálkodnak, akkor kiderül, hogy a "maszopos zsidajok" csak terelni akarják a figyelmet, hisz szélsőjobboldal nincs is Magyarországon. Ha kődobálás történik, kiderül, hogy a macskaköveket is a maszopos-zsidajok készítették oda, hogy fizetett bérenceik dobálhassák őket.

Ha azonban a rend őrei néha szétkergetik eme "maszop-bérenceket", akkor jobboldalról ismét kiderül az igazság: rendőri brutalitás történt. "A véleményüknek hangot adó magyar emberek terrorizálása van folyamatban".

Hogy van ez?

Ha a bakancsos hiénasereg darabokra ver egy melegrendezvényt és a hírtv-nek valahogy egyetlenegy "rendőri brutalitást" sem sikerül rögzíteni, akkor új igazságok derülnek ki: "a rendőrség képtelen uralni a rendet és szavatolni az adófiező állampolgárok biztonságát a rendbontókkal szemben..."

Hogy van ez?

Ha egy honlap közzéteszi a randalírozók (a maszopos bérenc-huligánok) adatait, kiderül, hogy azok nem is randalírozók voltak, hanem ellentüntetők, akik csak békésen elmondták véleményüket, maximum végső elkeseredésükben tojással is dobáltak, de a vörös diktatúra rájuk szállt...

Hogy van ez?

Ha a rend kissé morcossá válló őrei mégis kiemelnek egyet-egyet (a fizetett bérencek közül), kiderül, hogy ismét rendőrterror dúl az országban.

Hogy van ez?
Ennyi kém van itt?
Ennyi ügynök is van?
Ennyi fizetett provokatőrt is eltartunk?
És ennyi saját embert üldöz a nagy tesó? A saját embereit?

És ennyi hülye van ebben az országban?

Tényleg ennyi? Hogy ezt beveszik?